Back to All Events

Mingel för ämneslärarstudenter

(Det är eventet riktar sig endast till dig som läser ämneslärarutbildningen eller kompletterande pedagogisk utbildning)

Hej alla ämneslärarstudenter i Lund och Helsingborg!

Humanistiska och teologiska studentkåren (HTS) bjuder in till ett drop-in mingel om lärarutbildningen för dig som läser till ämneslärare eller kompletterande pedagogisk utbildning vid Lunds universitet. Ta tillfället i akt att berätta för kåren hur du upplever din utbildning, och få svar på frågor om vad kåren kan göra för dig!

HTS är den studentkår som jobbar för att utbildningsbevaka för bland annat ämneslärarutbildningen och det är HTS som väljer studentrepresentanter till beslutande organ. Nu vill vi veta vad du tycker, och hur du vill att ämneslärarutbildningen och den kompletterande pedagogiska utbildningen ska fungera!

Minglet kommer äga rum torsdag den 7 mars kl. 13-17 på HTS kansli på Språk- och litteraturcentrum i Lund. Om stort intresse finns kan en större lokal komma att bokas. Kakor, kaffe och frukt kommer finnas!

Hör gärna av dig till vice kårordförande Elisabeth om du har några frågor! Du når henne på vkou@hts.lu.se. Om du inte har möjlighet att komma på minglet, men ändå gärna vill lyfta synpunkter till kåren kan du antingen skicka ett mejl till vkou@hts.lu.se eller gå in på htslund.se/klaga och fylla i ett online-formulär.

https://www.facebook.com/events/2363332230353903/

Earlier Event: March 6
Café Multilingua
Later Event: March 8
Expeditionstid/open expedition