Ny i Lund? Dags för din första termin inom Humanistiska och Teologiska fakulteten? Då har du kommit helt rätt!

Nu kan du anmäla dig till vårterminens novischperiod!

Vi på studentkåren arbetar för att göra studietiden så bra som möjligt för HT-studenter, och som ett led i detta arrangerar vi varje termin en novischperiod för alla nya studenter! Vårens novischperiod har temat DE STORA NOVISCHSPELEN, och kommer att vara den 23 januari - 3 februari. Novischperioden består av både lugnare och mer fartfyllda aktiviteter där bland annat stadsvandring, film- och spelkväll, pubkväll och sittning ingår för att du ska få den bästa tänkbara starten på din tid som Lundastudent.

Den absoluta majoriteten av novischperioden är öppen för alla som är anmälda, men på grund av storleken på lokalerna är platserna på ett par av aktiviteterna begränsade, så anmäl dig redan idag för att säkert få en av platserna!

(The novice introduction is open for all students of humanities and theology, but a lot of it is held in Swedish, so we do recommend having some knowledge of Swedish in order to participate and have a good time)

save the date 2.png

Låt oss lotsa dig genom Lunds snirkliga studentliv och visa vad studentkåren, nationerna och Lund som studentstad har att erbjuda. Hos oss får du möta andra nya studenter och tillsammans med dem och dina faddrar får du bli en del av gemenskapen som gör Lund till världens bästa studentstad!

Novischperioden innehåller både fartfyllda och stillsamma aktiviteter där du tillsammans med din grupp ska samla poäng i tävlingsmomenten för att vinna den ärofyllda novischkampen! Aktiviteter under novischperioden är bland annat femkamp, pubafton, sittning samt film- och spelkväll. Alla aktiviteter som är förlagda på vardagar sker kvällstid så att inga föreläsningar ska missas.

 

Frågor och kontakt

Har du några frågor eller funderingar så skicka ett mail till Felicia Åstrand, novischamiral, på novisch@hts.lu.se eller Saga Cornelius, vice ordförande med studiesocialt ansvar, på vkos@hts.lu.se