← Tillbaka till arkivet

Kuriosa

Kåren är väldigt mån om att spara på ALLT. Här kommer presidiet uppdatera roliga kuriosa när en ramlar på det. Vi har också en Kuriosapärm på kontoret som är lite rolig att bläddra i ibland! Kom inom under expeditionstid och utforska det studentikosa! Om du är nyfiken på att läsa mer kan du ta kontakt med styrelsen via exp@hts.lu.se.

 

Ömförmatering göne wröng 24/08/2016

En dag öppnade vice kårordförande Daniel Kraft en fil som han skickat till Utbildningsutskottet i webbläsaren på sin dator. Och nägönting hånde med dökömentet. Ett gott skratt fick vi iallafall!
— Sissela Sjöberg, Vice ordförande 16/17

Mysteriet om Marys Manatee-nappning 29/06/2016 - 15/08/2016

Under den traditionsenliga Tour de Kår försvann Mary spårlöst. En presidial (gammal eller ny) hade tagit Mary och vi visste inte vad vi skulle ta oss till. Och det var då vi började få mejl från en viss anonymheltidare@outlook.se. De skickade bilder av Mary där hon var ute och gick och spelade Pokemon Go. *styrkepaus* Vi satte kårens bästa IT-expert på att leta upp källan, men tyvärr är vår IT-expert endast kommunikationsansvarig och hon kunde inte göra annat än att ringa ett Skypesamtal till anonymheltidare@outlook.se som inte kom fram.

En dag i augusti knackade det på dörre-, nej det bankade på dörren! Och in flög en hårt förseglat paket! Paketet innehöll en varning om att tappa bort Mary igen (vill bara påminna läsaren att hon blev STULEN), och Mary själv låg i paketet! Ljuset i tunneln lös som aldrig förr och, åh, vad vi skrattade och dansade! Det försvunna barnet hade återvänt, men mysteriet kvarstår än idag... vem är anonymheltidare@outlook.se?
— Sissela Sjöberg, sjökovårdshavare och vice kårordförande 16/17