Spelkväll med HTS // Boardgame night with HTS

På söndag är den äntligen här, dagen vi alla väntat på: terminens första spelkväll! Alla HTS medlemmar är välkomna. Kåren har en rätt stor spelsamling, och det är alltid uppskattat om folk vill bidra med sina egna. Ta gärna med kursare och ett glatt humör också, så har vi allt som behövs för en kanonkväll. Kåren bjuder på fika! Tacka ja till eventet om ni kommer, så vet vi ungefär hur mycket fika vi ska köpa.

Ps. Förra året blev de har spelkvällarna rätt populära, så på grund av det kommer jag förmodligen behöva kolla era studentleg eller intyg. Så ta med dem!

Attenda Facebookeventet! https://www.facebook.com/events/1098166803586456/

__________________

On Sunday it's time for this semester's first boardgame night at SOL, and all members of HTS are welcome! The union has a rather big collection of games, and if somebody wants to contribute with their own games, that's very appreciated. :) Bring your classmates and a good mood, and we'll have a good time. The union offers fika!

Ps. Last year these boardgame night got pretty popular, so because of that I wil probably have to check your student-IDs. So bring those!

Attend the Facebookevent! https://www.facebook.com/events/1098166803586456/