Engagera dig!

Vad kul att du är sugen på att engagera dig inom HTS! Kåren har en mängd olika poster där man kan syssla med allt möjligt! Allt från utbildningsfrågor, arbetsmarknadsrelaterade projekt och introduktionsverksamhet för nya studenter till att vara studentrepresentant på både institutions-, fakultets- och universitetsnivå.

HTS har något för alla! Läs en kortfattad beskrivning av de flesta av våra aktiviteter i bilden nedan, eller läs en mer detaljerad beskrivning av våra förtroendeposter i dokumentet Postbeskrivningar.

Längst ner på sidan (under bilden) hittar du ett formulär att fylla i när du har hittat något som låter spännande. Det du skriver i formuläret kommer att skickas till presidiet, och är alltså inte samma sak som att kandidera till en post utan passar snarare om du har frågor eller liknande.

HTS har något för alla 2.0.png
 

Har du några frågor om en särskild post kan du ställa dem till presidiet här! Det du skriver i formuläret kommer att skickas till presidiet, och är alltså inte samma sak som att kandidera till en post utan passar snarare om du har frågor eller liknande.