Valberedningen utlyser posterna sexmästare och teologrepresentant i AF:s stipendinämnd!

Nu utlyser valberedningen posterna sexmästare och teologrepresentant i AF:s stipendienämnd!

Som sexmästare är du ledare för sexmästeriet, som ansvarar för att vi på kåren har en mysig och trevlig miljö där det händer roliga grejer. Det ska vara kul att vara kåraktiv!

AF:s stipendienämnd fattar beslut om vilka studenter som ska tilldelas stipendiepengar, och där tillsätter HTS en representant för ämnet humaniora och en för ämnet teologi.

Posterna går att söka mellan den 17-23 januari genom att fylla i valberedningens formulär. Intervjuer kommer att hållas mellan 24-27 januari, nomineringarna presenteras 28/1, och därefter är det möjligt att motkandidera fram till den 30/1 genom att mejla ordf@hts.lu.se. Posterna tillsätts på fullmäktigemötet den 7/2.

Är du sugen på någon av kårens andra, tidigare vakantsatta, poster? Kanske att sitta i något av våra utskott, eller att förbereda kårvalet i valnämnden? I så fall kan du alltid söka om att motkandidera vakantsättningen av dessa poster i ett mejl till ordf@hts.lu.se! Detta kan du göra när som helst, men för att bli vald 7/2 måste mejlet ha kommit in senast 30/1.