Hälsa på hos Presidiet: Lovisa Tillström

Hejsan! 

Jag heter Lovisa Tillström och sitter som Vice kårordförande med studiesocialt ansvar. 

 Vad innebär din post?
Min post är bred då jag sitter med många olika frågor. Jag har ett studiesocialt ansvar vilket innebär att jag samordnar studerandeskyddsombuden, jobbar med frågor rörande arbetsmarknad och tillsammans med utskotten ansvarar för kårens sociala verksamheter. Jag hanterar även kårens sociala medier, nyhetsbrev och interna kommunikation. Just nu planerar jag tillsammans med novischeriet novischperioden. Som sagt, många olika frågor men det är väldigt roligt!

Vilket är ditt bästa kårminne?
Mitt bästa kårminne är från när jag var med och arrangerade Lunära Högtiden. När alla bitar föll på plats och vi på banketten i universitetshusets pelarsal kunde njuta av fantastisk mat och fin underhållning i sällskap av gamla och nya vänner.

Har du något sommartips i Skåne?
Mitt sommartips är att ta färjan ut till Ven. Väl där rekommenderar jag att hyra tandemcykel och ta cykelstigarna runt ön. Det blir mycket skratt och vackra vyer. Perfekt för en dagsutflykt