Hälsa på hos Presidiet: Alexander Nymark

Hej! 

Jag heter Alexander Nymark och sitter som Vice kårordförande med utbildningsansvar 

 Vad innebär din post?

Det är jag som ansvarar för den praktiska utbildningsbevakningen på HTS. Det innebär att jag jobbar med studentärenden som kommer in till oss, att jag håller kontakten med studentråden på institutionerna, samt att jag leder vårt utbildningsutskott och deltar i nämnder och möten gällande grundutbildning.

Vilket är ditt bästa kårminne?

Mitt bästa minne måste ändå vara när jag åkte på mitt första grundutbildningsinternat till Ystad Saltsjöbad. Vem vill inte sitta i dagar och diskutera utbildningsfrågor med studierektorer och andra anställda på fakulteten, samtidigt som man får fantastiska 3-rätters middagar och tillgång till härliga pooler med sina kårkompisar?

Har du något sommartips i Skåne?

Lund är en fantastisk studentstad under terminen, men på sommaren faller ett härligt lugn över staden. Ta chansen och traska runt i och njut av din universitetsstad på ett nytt sätt.