Hälsa på hos Presidiet: Oskar Hansson

Haj!

Jag heter Oskar Hansson och sitter som ordförande på HTS

 

 Vad innebär din post?

Min post handlar om att ansvara för att den dagliga verksamhet fungerar på HTS. Jag sköter kårens ekonomi, representerar kåren i externa organ och leder styrelsens arbete. Min roll innebär också att jag tillsammans med mina vice ordföranden stöttar aktiva i större frågor som kan uppkomma i deras uppdrag.

 

 Vilket är ditt bästa kårminne?

Mitt bästa kårminne är från skattjakten i novischperioden HT15. Jag och min fadderkollega Rasmus lyckades hålla ihop en tapper skara novischer hela dagen trots ihållande regn och kalla vindar. Gruppen peppade varandra och hjälptes åt att klara alla uppdragen som de ställdes inför.

 

Har du något sommartips i Skåne?

Flera! Att stanna i Skåne under sommaren har många fördelar, men mina smultronställen i Skåne under sommaren är Saxtorps dammar. Där finns en badsjö med sandstrand, perfekt att cykla till från Lund. Annars är en fika på Vismarslövs café värt en omväg, deras kanelbullar är väldigt goda!