Valberedningen utlyser post: SFS-ombud samt söker ledamöter av Valberedningen

Utlysning: Ombud av SFS fullmäktige, en (1) post

Är du intresserad av utbildningspolitik på en nationell nivå? Att vara SFS-ombud krävs mycket skrivande, läsande och diskuterande. Det är ett bra tillfälle att träffa andra studentkårer för att knyta kontakter och diskutera gemensamma problem och möjligheter.

Kandidatur med kandideringstext skickas in till valberedningen@hts.lu.se senast 6 mars.

Söker: Ledamöter av Valberedningen

Just nu söker HTS ledamöter till valberedningen som ska arbeta med alla val till förtroendeposter inför nästa termin. Du som sitter i valberedningen ska tycka det är kul att få träffa nya människor och kunna ställa relevanta frågor till kandidaterna för de olika posterna, ha kännedom om kårens olika styrdokument och vara beredd på att lägga ner en del tid under vårterminen, framförallt i april och delar av maj.

Är du sugen på att sitta i HTS valberedning så skickar du in en kandidatur till ordf@hts.lu.se senast den 6 mars där du skriver varför just du vill valbereda.

 

Har du övriga frågor eller funderingar, kontakta de nuvarande valberedningsledamötena via valberedningen@hts.lu.se eller läs våra postbeskrivningar.