Intervju: Novischamiralen Hedvig Pettersson

Hurraa!

Jag heter Hedvig Pettersson och är Novischamiral för novischperioden för HT2016. Min roll är främst att planera och fundera på hur Novischperioden kan bli så bra och rolig som möjligt.

Jag skulle kort och gott beskriva min roll såsom fd Novischamiral beskrev posten -“The cool mum” (direkt referens från Mean Girls). Jag håller koll på och ger ut information om plats, tid och väder till faddrar, fixare, novischer! Till mig kan man alltid komma till om man har några som helst funderingar eller frågor, så lovar jag att svara så gott och smaskigt jag bara kan.

Jag minns min tid som Novisch som igår, jag hade blivit antagen och skulle börja plugga Mänskliga Rättigheter. Jag tog mitt pick och pack lämnade Stockholm och hittade mig själv rätt ensam i en stad jag inte kände. Sedan drog novischperioden igång. I tio dagar sprang jag runt med mitt gäng och tävlade om poängen. Idag kan jag säga att många av mina nu bästa vänner träffade jag under novischperioden! Detta är alltså inget en vill missa.

 

Top-tre-pro-tips för att klara Novischperioden:

  1. Regnjacka må kanske inte vara det spexigaste klädesplagget, men funktionaliteten är underbar, speciellt vid ösregn.
  2. Ta på er snabbaste outfit under skattjakten.
  3. Sjung, dansa och peppa så mycket du kan - här är det kvantitet före kvalité som gäller!
 
 

Fem snabba med Amiralen

Hur många schampoflaskor står i din dusch?
typ 13

Hur gammal är du om 8 år?
πx8,56

Theo, Hugh, Mary?
Theo

Favorit sittningssång?
Härjavisan

Fun fact om dig själv?
Jag råkade beställa in 1,5 miljoner julfrimärken till den livsmedelsaffär jag då jobbade på. Jag räddade dock situationen mycket snyggt.

 

 

Gå in här för att anmäla dig till novischperioden!!

Tryck på bilden nedan för att läsa intervjun med Sexmästaren Nils Rood