Ny hemsida!

Det ni är inne på just nu är vår nya hemsida! JIPPI!

Vad för spännande kan man hitta här? Vi i presidiet kan rekommendera att gå in på fliken Utbildning. Där kan ni läsa om hur HTS utbildningsbevakar på HT-fakulteterna och titta in Utbildningsutskottets rapport om studieplatser på HT. Om ni är mer för det sociala kan ni kolla in fliken Socialt och läsa om våra sociala utskott mm.

Ny student? Gå in på fliken Ny Student och läs om Studentlund! Anmälan till Novischperioden öppnar den 15 augusti!

Vill du veta mer om oss? Gå in på fliken Presidiet och läs om vad vi håller på med!

Tack till folket som hjälpt till med hemsidan! Speciellt tack till Viktor Andersson, VKOS emeritus, med styrelsens kommunikationsgrupp 15/16 som lade grunden, så att vi inte behövde göra det! Ni är riktiga stjärnor!

Med vänliga hälsningar,
Presidiet verksamhetsår 16/17
Amanda Bjernestedt, Daniel Kraft och Sissela Sjöberg